Handlevogn

  • Vognen din er tom

Delsum:

$0.00

Hvorfor velge en selvguidet tur?

Julie Marie Grønhøj

Nå som jeg stadig snakker om selvguidede turer, tror jeg det er på tide å dykke ned i hva en selvguidet tur er og hvorfor du bør velge en selvguidet tur fremfor en guidet tur.

En selvguidet tur er en tur hvor du ikke har med deg en guide, du får med deg alt du trenger for å komme deg rundt og se tingene du går forbi på veien.

Dette er en billig form for sightseeing, hvor du både får muligheten til å bevege deg, suge til deg omgivelsene og kulturen, og forhåpentligvis litt farger.

Samtidig får du med en selvguidet tur muligheten til å tilpasse dagen og oppleve deg selv, siden du ikke er bundet av noen tid eller tidsplan. Det kan derfor enkelt kombineres med andre opplevelser eller planer.

Skulle et tidligere arrangement ta lengre tid enn forventet, flyttes eller avlyses, vil det ikke bli noe problem, siden du bare starter når det passer og bruker den tiden du har lyst til.

Det er derfor mange fordeler med en egenguidet tur, da den gir en helt annen fleksibilitet enn en guidet tur med fastsatt tid. Samtidig er det også mulighet for å ta en matpause, eller en drink om du skulle bli sulten eller tørst underveis, her er det ikke noe press.
Samtidig er det også mulig med en egenguidet tur å gi den en liten vri og unikt element, dette kan inkluderes i guiden du velger, eller du kan legge det til selv.

Jeg er personlig fan av Solve A Mysteries sin selvguidede tur, mens du passerer attraksjoner og vakre bygninger du vanligvis ikke ville ha kommet over, samtidig får du også et unikt element.
Mens du suger til deg all kulturen, løser du et mordmysterium som er basert på en sann historie fra fortiden. Det gir virkelig muligheten til å være sammen med familie eller venner på en ny og annerledes måte. Er det noe å ikke like?

Solve A Mystery har for tiden mysterier i 12 forskjellige byer og mange flere på vei, og jeg er sikker på at det er en i nærheten av deg! Du kan se alle mysteriene her:

https://solveamystery.com/collections

Bestill ditt mysterium i dag og få en billig og unik opplevelse, kanskje er det det du ikke visste at du gikk glipp av.

Sam

Sann krim gresk og fan av selvguidede turer