Handlevogn

  • Vognen din er tom

Delsum:

$0.00

Tips for å utforske Barcelona!

Julie Marie Grønhøj

Skal du til Barcelona?

Barcelona er en fantastisk by, så jeg forstår hvorfor du skal dit! Personlig har jeg vært der flere ganger.

Hvis du ikke vet hva du skal se i Barcelona eller leter etter en god måte å utforske byen på, har jeg et godt tips til deg!

Barcelona er en flott by å utforske til fots. Så ta på deg de beste skoene og gå på BYVANDUR ! Det som er bra med byvandring er at det er en billig måte å komme deg rundt på – du får mosjon og en flott brunfarge! Hva er det ikke å like?

Hvis du er som meg, en TRUE CRIME -nerd, vil du elske det jeg skal fortelle deg!

Hva er vel bedre enn å gå en tur med en sann krim-podcast?

Jeg skal fortelle deg. Du kan faktisk kombinere byvandringen din med å løse et mysterium basert på en sann forbrytelse! Ja, du leste riktig. Du vil løse et ekte mysterium . fascinert? Vel, fortsett å lese, så skal jeg fortelle deg mye mer om det.

Enten du drar med partneren din, familien eller en gruppe venner, vil dette være en morsom måte å komme deg rundt i byen og utforske alle de vakre historiske bygningene. Med mysteriet ' The Severed Hand at the Cathedral' vil du bli ført rundt i Barcelona i år 1914. Dere er politietterforskere som etterforsker saken ved å løse gåter og oppgaver.

I løpet av den 2 km lange byvandringen vil du se historiske bygninger i Barcelona sentrum og ende opp ved Plaça de la Seu. Mysteriet varer i rundt 2 timer å løse, så det blir god tid til tapas og paella etterpå. Ikke bekymre deg for det! Jeg mener, du kan ikke reise til Barcelona uten å få paella og tapas, ikke sant?

Som du ser kjøpte jeg spillet selv, sist jeg var i Barcelona med vennene mine. Det var kjempegøy og vi løste selvfølgelig mysteriet!

Etter at du også har løst mysteriet, kan du sette deg ned på en kafé i nærheten, nyte et glass sangria (eller to, jeg dømmer ikke) og lese om den virkelige saken bak mysteriet.

Så ta med etterforskningsutstyret ditt og få mysteriet ditt her:

https://solveamystery.com/products/the-murder-by-the-cathedral

Hvis du vil, kan du også få ditt mysterium gjennom Barcelona City Pass her

Alt du trenger for å løse mysteriet er i spillet. Enten du er en turist eller en lokal, garanterer jeg at dette vil være en morsom interaktiv opplevelse å gjøre!

Et annet morsomt tips: Er dere en større gruppe kan dere kjøpe flere spill og konkurrere mot hverandre. Vinneren er gruppen som løser mysteriet først.

Lykke til med etterforskningen, det kan hende du trenger det!

Har du noen gode tips for å utforske Barcelona? Del dem gjerne med meg i kommentarfeltet!

SAM

Ekte krim-nerd og selvutnevnt Barcelona-guide