Vagn

  • Din varukorg är tom

Delsumma:

$0.00

Tips för att utforska Barcelona!

Julie Marie Grønhøj

Ska du till Barcelona?

Barcelona är en fantastisk stad, så jag förstår varför du ska dit! Själv har jag varit där flera gånger.

Om du inte vet vad du ska se i Barcelona eller letar efter ett bra sätt att utforska staden så har jag ett bra tips till dig!

Barcelona är en fantastisk stad att utforska till fots. Så ta på dig dina bästa skor och gå på en STADSVANDRING ! Det som är bra med stadsvandringar är att det är ett billigt sätt för dig att ta dig runt – du får motion och en härlig solbränna! Vad finns det att inte gilla?

Om du är som jag, en TRUE CRIME -nörd, kommer du att älska det jag ska berätta för dig!

Vad passar bättre än att gå en promenad med en sann kriminalpodcast?

Jag ska berätta för dig. Du kan faktiskt kombinera din stadsvandring med att lösa ett mysterium baserat på ett sant brott! Ja, du läste rätt. Du kommer att lösa ett riktigt mysterium . Fascinerad? Jo då, fortsätt läsa så ska jag berätta mycket mer om det.

Oavsett om du åker med din partner, familj eller en grupp vänner kommer detta att vara ett roligt sätt att ta sig runt i staden och utforska alla vackra historiska byggnader. Med mysteriet " The Severed Hand at the Cathedral" kommer du att föras runt i Barcelona år 1914. Du är polisdetektiver som utreder fallet genom att lösa gåtor och uppgifter.

Under den 2 km långa stadsvandringen ser du historiska byggnader i centrala Barcelona och hamnar vid Plaça de la Seu. Mysteriet varar runt 2 timmar att lösa, så det blir gott om tid för tapas och paella efteråt. Oroa dig inte för det! Jag menar, du kan inte åka till Barcelona utan att få paella och tapas, eller hur?

Som ni ser köpte jag spelet själv, senast jag var i Barcelona med mina vänner. Det var jättekul och vi löste såklart mysteriet!

Efter att du också har löst mysteriet kan du slå dig ner på ett närliggande café, njuta av ett glas sangria (eller två, jag dömer inte) och läsa om det verkliga fallet bakom mysteriet.

Så, ta din utredningsutrustning och få ditt mysterium här:

https://solveamystery.com/products/the-murder-by-the-cathedral

Om du vill kan du också få ditt mysterium genom Barcelona City Pass här

Allt du behöver för att lösa mysteriet finns i spelet. Oavsett om du är en turist eller en lokal, garanterar jag att detta kommer att bli en rolig interaktiv upplevelse att göra!

Ett annat roligt tips: Är ni en större grupp kan ni köpa fler spel och tävla mot varandra. Vinnaren är gruppen som löser mysteriet först.

Lycka till med din utredning, du kan behöva den!

Har du några bra tips för att utforska Barcelona? Dela dem gärna med mig i kommentarerna!

SAM

True crime-nörd och självutnämnd Barcelona-guide