Kurv

  • Din indkøbskurv er tom

Total:

$0.00
Se kurv

Gode råd til Paris!

Julie Marie Grønhøj

Skal du til Paris?

Jeg har igen pakket min kuffert for at tage ud og opleve verden!

Denne gang går turen til den smukke og romantiske by Paris.
Paris er en by, som så mange drømmer om at besøge, så selvfølgelig måtte jeg se den med egne øjne.

Paris er utvivlsomt bedst kendt for Eiffeltårnet, Triumfbuen og ikke mindst den storslåede katedral Notre Dame. Men byen har så meget at byde på, for alle aldre, at det er umuligt at se det hele. Der er også så meget mad og vin at smage. Croissanter, baguetter, oste og en autentisk løgsuppe stod øverst på min liste over ting at smage.

Som altid er jeg den største fan af selv-guidede byvandringer, og denne gang er ingen undtagelse. Byen skal ses, al kulturen skal opleves, og lidt motion undervejs skader bestemt ikke.

Da jeg er en ægte krimifanatiker, skal dette naturligvis også være en del af min Paris-tur. Hvis du elsker true crime lige så meget som jeg gør, så læs med for at finde ud af, hvordan du kan gøre true crime til en del af din oplevelse i Paris.

Da jeg, ligesom alle andre, gerne vil opleve de store seværdigheder, tog jeg udfordringen op i mysteriejagten "Mordet ved Notre Dame".

Som du næsten kan gætte, på den 2 km lange gåtur her vil du passere Notre Dame, men også René Viviani Pladsen, Rådhuset og mange andre fantastiske steder. Som altid vil du opdage smukke skjulte bygninger på vejen, som du normalt ikke ville lægge mærke til. Så jeg er fan!

"Mordet ved Notre Dame" er selv-guidet, så du kan selv bestemme, hvornår du vil starte eller stoppe, og om du vil holde en pause undervejs. Personligt kunne jeg ikke modstå at stoppe og spise en croissant, mens jeg nød de smukke omgivelser.

Da jeg var færdig med den sidste opgave, fandt jeg en hyggelig café og diskuterede, hvem gerningsmanden var, med min ven og som altid en god drink (jeg har ikke et problem, men hvem siger nej til en god forfriskning). Vi løste selvfølgelig mysteriet og fejrede det med lækker mad, mens vi læste om den sande historie.

Denne oplevelse vil virkelig være et hit for alle, selv hvis du normalt ikke er fan af mordmysterier og kriminalitetshistorier. Så der er ingen undskyldning for, at dette ikke skal være en del af din tur til Paris, uanset om du har været der før eller ej.

Du behøver ikke at bruge andet end det, du får fra afhentningspunktet, så telefonen kan blive i lommen, og du kan have en øjeblikkelig oplevelse!

Hvis du rejser i en større gruppe, anbefales det at dele sig op i grupper af maks. 4, så I kan gøre det til en konkurrence! Hvem kan løse mysteriet først? Jeg stemmer for, at taberne giver croissanter til alle andre! (Nå, jeg har fundet min svaghed).

Hvis du har nogen tips til, hvad jeg skal huske næste gang, jeg er i Paris, eller en forslag til, hvor jeg skal tage hen næste gang, så del det venligst i kommentarfeltet.

Vi har flere mysterier, tjek dem ud her: https://solveamystery.com/collections/all


Sam

True crime nørd og croissant afhængig