Handlevogn

  • Vognen din er tom

Delsum:

$0.00

Gode ​​tips for å utforske Paris!

Julie Marie Grønhøj

Skal du til Paris?

Jeg har pakket kofferten igjen for å gå ut og oppleve verden!

Denne gangen har turen gått til den vakre og romantiske byen Paris. Paris er en by som så mange drømmer om å besøke, så jeg måtte selvfølgelig se den selv.

Paris er utvilsomt mest kjent for Eiffeltårnet, Triumfbuen og ikke minst den praktfulle katolske katedralen Notre Dame, men byen har så mye å by på, for alle aldre, at det er umulig å se alt. Det er også så mye mat og vin å smake på. Croissant, baguetter, oster og en autentisk løksuppe sto høyt på listen min over ting å smake på.

Som alltid er jeg nummer 1-fan av selvstyrte byvandringer, og denne gangen er ikke annerledes. Byen må sees, all kulturen skal oppleves, og litt trening underveis skader absolutt ikke.

Siden jeg er en true crime-fanatiker, må dette selvfølgelig være en del av min Paris-tur. Hvis du elsker ekte krim like mye som jeg gjør, les med for å finne ut hvordan du kan gjøre ekte krim til en del av opplevelsen din i Paris.

Ettersom jeg, som alle andre, ønsker å oppleve de store attraksjonene, tok jeg utfordringen i mysteriejakten «Mordet av Notre Dame».

Som du nesten kan gjette, vil du på den 2 km lange turen her passere Notre Dame, men også Square René Viviani, rådhuset og mange andre fantastiske steder. Som alltid vil du oppdage vakre skjulte bygninger på veien, som du vanligvis ikke legger merke til. Så jeg er fan!

«Mordet av Notre Dame» er selvstyrt, så du kan selv bestemme når du skal starte eller stoppe og om du vil ta en pause underveis. Personlig kunne jeg ikke motstå å stoppe og spise en croissant mens jeg nøt de vakre omgivelsene.

Da jeg var ferdig med den siste oppgaven fant jeg en hyggelig kafé, og diskuterte hvem som var skyldige med vennen min og som alltid en god drink (jeg har ikke noe problem men hvem sier nei til en god forfriskning). Vi løste selvfølgelig mysteriet og feiret med deilig mat mens vi leste om den sanne historien.

Denne opplevelsen vil virkelig bli en hit for alle, selv om du vanligvis ikke er en fan av mordmysterier og sann kriminalitet. Så det er ingen unnskyldning for hvorfor dette ikke skulle være en del av turen til Paris, enten du har vært der før eller ikke.

Du trenger ikke bruke noe annet enn det du får fra hentestedet, så telefonen kan holde seg i lommen og du kan få en opplevelse i øyeblikket!

Reiser du i en større gruppe, anbefales det å dele opp i grupper på maks 4, slik at du kan gjøre det til en konkurranse! Hvem kan løse mysteriet først?
Jeg stemmer på at taperne skal gi croissanter til alle andre! (Vel, jeg har funnet min svakhet).

Du finner Paris-mysteriet her:

https://solveamystery.com/collections/france

Hvis du har noen tips til hva jeg bør huske neste gang jeg er i Paris, eller et forslag til hvor jeg skal dra videre, del det gjerne i kommentarfeltet.

Sam

Ekte krimnerd og krumkakeravhengig