Kurv

  • Din indkøbskurv er tom

Total:

$0.00

Gode råd til Rom!

The Evolution7

Skal du til Rom?

Jeg elsker at rejse og gør det ofte. Du kan aldrig få nok oplevelser. Derfor har jeg igen pakket min kuffert for at tage dig med på en opdagelses rejse. Denne gang går turen til Rom!

Jeg elsker Rom. Der er så mange fantastiske og historiske oplevelser. Jeg har besøgt Colosseum så mange gange at jeg ikke har tal på det mere. Udover det så kan man aldrig få for meget fra det klassiske italienske køkken - Italien er hjemstedet for pasta, pizza og sidst men ikke mindst gelato. 

Rom er derfor den perfekte by at tage på en selv-guidet gå tur rundt i gaderne. Alle omgivelserne er smukke og den fantastiske kultur møder du på hvert eneste gadehjørne. Har du så muligheden for at kombinere det med et true crime mysterie, bliver det altså ikke bedre, hvis du spørger mig.

Med mord mysteriet, "Mordet ved Pantheon" får du både de traditionelle seværdigheder samtidigt med du opdager gemte steder du ellers ikke ville se. 

På den 2km lange tur vil du komme forbi Pantheon, men også Piazza Navona, Piazza di Sant'Ignazio mange andre flotte steder, både kendte men også skjulte perler. Jeg elsker altid at støde på noget helt uventet. 

Udover det fantastiske true crime element på denne tur gennem Rom, er det også en perfekt mulighed for dig der ønsker en mere fleksibel oplevelse og spontanitet uden alt for meget planlægning. 

Du kan starte, stoppe og vælge lige præcis hvordan du vil udføre denne mysteriejagt. 

Hver gang jeg forsøger mig med et nyt mysterie, diskuterer min ven og jeg altid hvem vi tror den skyldige er med en drink (Du lever kun en gang). Efter vi er kommet til en konklusion om den skyldige, læser vi den sande historie til en bid mad, en lokal specialitet, denne gang den klassiske spaghetti carbonara. 

Er der flere der skal afsted sammen, anbefaler jeg i gør det til en konkurrence - hvem elsker ikke det? Køb flere mysterier og del jer op i flere grupper. Den gruppe der løser mysteriet først vinder - straffen kunne være at taberne skulle købe gelato til alle!

Skulle du sidde inde med nogle gode råd til en rejse til Rom som jeg har glemt, eller måske et forslag til min næste destination, så lad mig endelig vide. 

Sam

True crime nørd, og fortaler for en unik gå tur i byen