Handlevogn

  • Vognen din er tom

Delsum:

$0.00
Se handlekurv

Gode ​​tips for å utforske Roma

The Evolution7

Skal du til Roma?

Jeg elsker å reise og det er noe jeg gjør ofte. Du kan aldri ha for mange opplevelser. Derfor har jeg nok en gang pakket kofferten og tatt deg med på en oppdagelsesreise. Denne gangen går turen til Roma!

Jeg elsker Roma. Det er så mange fantastiske historiske opplevelser. Jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg har besøkt Colosseum. I tillegg kan du rett og slett ikke få nok av den klassiske italienske maten – Italia er hjemmet til pasta, pizza og ikke minst Gelato.

Roma er den perfekte byen å gå på en selvguidet bytur, alle omgivelsene er så vakre, og den fantastiske kulturen kan oppleves på hvert gatehjørne. Når du så har muligheten til å kombinere det med et sant kriminelt mordmysterium, blir det bare ikke bedre spør du meg.

Med mysteriejakten «Murder by the Pantheon» får du både tradisjonelle attraksjoner og også vist de skjulte severdighetene du vanligvis ikke ville komme over.

På den 2 km lange vandringen passerer du selvfølgelig Pantheon, men også Piazza Navona, Piazza di Sant'Ignazio og mange andre fantastiske steder, kjente så vel som skjulte underverker - jeg elsker alltid å komme over noe uventet.

I tillegg til å få et fantastisk true crime-element på den selvguidede turen rundt i Roma, hvor du skal løse mange spennende oppgaver på ruten din, er den også perfekt for deg som ønsker en fleksibel opplevelse og å være spontan, og derfor ikke ikke vil ha for mange ting planlagt på forhånd.

Mysteriejakten kan startes, settes på pause og avsluttes akkurat som du ønsker.

Hver gang jeg er ute på en ny mysteriejakt, diskuterer vennen min og jeg alltid hvem gjerningsmannen er over en lokal drink (Du lever bare én gang). Når vi har kommet til enighet om gjerningsmannen, leses den sanne historien over en lokal spesialitet, denne gangen var det en klassisk Spaghetti Carbonara.

Er det flere av dere som går sammen, anbefaler jeg at dere gjør det til en konkurranse – hvem elsker ikke en konkurranse? Kjøp flere mysterier og gruppen som kommer først vinner - Premien kan være at taperne kjøper gelato til alle!

Skulle du ha noen tips til en reise til Roma som jeg har glemt, eller et forslag til hvor min neste tur bør være, vennligst gi meg beskjed i kommentarfeltet.

Sam

Ekte krim-nerd, og tilhenger av en unik byvandring