Vagn

  • Din varukorg är tom

Delsumma:

$0.00
Visa kundvagn

Bra tips för att utforska Rom

The Evolution7

Ska du till Rom?

Jag älskar att resa och det är något jag gör ofta. Man kan aldrig få för många upplevelser. Därför har jag återigen packat min resväska och tagit er med på en upptäcktsresa. Denna gång går resan till Rom!

Jag älskar Rom. Det finns så många fantastiska historiska upplevelser. Jag kan inte räkna hur många gånger jag har besökt Colosseum. Dessutom kan man bara inte få nog av den klassiska italienska maten – Italien är hemmet för pasta, pizza och inte minst Gelato.

Rom är den perfekta staden att gå på en självguidad stadsrundtur, alla omgivningar är så vackra, och den fantastiska kulturen kan upplevas i varje gathörn. När man sedan har möjlighet att kombinera det med ett sant brotts mordmysterium blir det bara inte bättre om du frågar mig.

Med mysteriejakten "Murder by the Pantheon" får du både traditionella attraktioner och även visat de dolda sevärdheter du normalt inte skulle stöta på.

På den 2 km långa promenaden passerar du givetvis Pantheon, men även Piazza Navona, Piazza di Sant'Ignazio och många andra fantastiska platser, kända såväl som dolda underverk - jag älskar alltid att stöta på något oväntat.

Förutom att få ett fantastiskt true crime-inslag på den självguidade turen runt Rom, där du kommer att lösa en massa spännande uppgifter på din rutt, är den också perfekt för dig som vill ha en flexibel upplevelse och vara spontan, och därför inte inte vill ha för många saker planerade i förväg.

Mysteriejakten kan startas, pausas och avslutas precis som du vill.

Varje gång jag är ute på en ny mysteriejakt diskuterar jag och min vän alltid vem förövaren är över en lokal drink (Du lever bara en gång). När vi kommit överens om gärningsmannen läses den sanna historien över en lokal specialitet, denna gång var det en klassisk Spaghetti Carbonara.

Är ni fler som går tillsammans rekommenderar jag att ni gör det till en tävling – vem älskar inte en tävling? Köp fler mysterier och gruppen som kommer först vinner - Vinsten kan vara att förlorarna köper gelato till alla!

Skulle du ha några tips på en resa till Rom som jag har glömt, eller ett förslag på var min nästa resa ska vara, säg gärna till i kommentarsfältet.

Sam

Sann brottsnörd och anhängare av en unik stadsvandring