Handlevogn

  • Vognen din er tom

Delsum:

$0.00

Gode ​​tips for å utforske Madrid

Julie Marie Grønhøj

Går turen til Madrid?

For 7 måneder siden delte jeg mine tips for en tur til Barcelona, ​​som du kan lese her:

https://solveamystery.com/blogs/news/tips-for-exploring-barcelona

Men jeg får rett og slett ikke nok av Spania og de spanske omgivelsene, så denne gangen dro jeg til Madrid, og jeg vil derfor dele tipsene jeg har kommet over på turen min denne gangen.

Madrid er kjent for sin kjente kunst, vakre palasser, store grøntområder og massevis av sjarmerende lokalliv. Det er kultur å suge til seg uansett hvor du er i byen. Samtidig er Madrid også fullt av deilige spisesteder og en fantastisk vinliste. Kan du drømme om noe mer?

Som dere vet liker jeg å flytte selv når jeg er på ferie. Jeg liker å gå rundt i byen og ta inn synet av historiske bygninger, og da kan man ikke klage på fargen man bygger opp i prosessen ;)

True crime renner i mine årer, og derfor må dette også være en del av denne reisen. Hvis du liker ekte kriminalitet og mordmysterier som jeg gjør, fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan gjøre ekte kriminalitet til en del av turen til Madrid.

Med Mystery-jakten "Murder at the Royal Palace" får du ikke bare se den vakre Placio Real , men også " Placio Mayor " og rådhuset.

"Murder by the Royal Palace" er en vakker 2 km selvguidet byvandring som tar deg rundt i vakre bygninger du vanligvis ikke legger merke til, samt kjente attraksjoner.

Så ta på deg spasersko og komfortable klær, og ta med familie, venner eller partner på en 2-timers kort spasertur.

Ettersom Mysteriejakten er selvstyrt kan du justere tiden du ønsker å bruke, og det er god plass til en kald is, deilig lunsj eller et godt glass vin.

Med gruppen min diskuterte vi over et glass vin (ikke døm meg, men Spania har fantastisk vin) hvem vi trodde morderen var, og så spiste vi en deilig runde med tapas til lunsj, mens vi leste om den sanne historien .

Denne opplevelsen er for alle, selv om du ikke er en stor krimfan vil oppgavene og omgivelsene fortsatt være en hit. Så det er ingen grunn til at "Mord ved det kongelige palasset"-mysteriejakten ikke skal stå på huskelisten din på din neste tur til Madrid.

Du trenger ikke noe annet for å løse mysteriet enn tingene du får fra de angitte hentepunktene. Selv om det er første gang du er i Madrid, anbefaler jeg å la telefonen ligge i lommen, siden det bare gir noe ekstra til opplevelsen ;)

Hvis du skal være mer enn 4 personer på turen, anbefaler jeg på det sterkeste å dele opp i en gruppe på maksimalt 4 og se hvem som kan fullføre først – et konkurranseelement gjør bare alt mer spennende.

Du finner Madrid-mysteriet her:

https://solveamystery.com/collections/spain

Hvis du har noen gode tips for et besøk til Madrid, eller et forslag til hvor du kan dra videre, del det gjerne i kommentarfeltet.

Sam

Ekte krim-nerd og reiseekspert