Kurv

  • Din indkøbskurv er tom

Total:

$0.00

Gode råd til din rejse til Madrid

Julie Marie Grønhøj

Går turen til Madrid?

For 7 måneder siden delte jeg mine gode råd til en tur til Barcelona, som du kan læse her:
https://solveamystery.com/blogs/news/tips-for-exploring-barcelona

Men jeg kan simpelthen ikke få nok af Spanien og de spanske omgivelser, så denne gang gik turen til Madrid, og jeg vil derfor dele de råd, jeg er stødt på under min rejse denne gang.

Madrid er kendt for sin berømte kunst, smukke palads, store grønne områder og masser af charmerende lokalt liv. Der er kultur at suge til sig, uanset hvor du er i byen. Samtidig er Madrid også fuld af lækre steder at spise og et fantastisk vinkort. Kan du drømme om mere?

Som du ved, kan jeg godt lide at være aktiv, selv når jeg er på ferie. Jeg nyder at gå rundt i byen og beundre de historiske bygninger, og så kan man ikke klage over den motion, man får undervejs ;)

True crime løber i mine årer, og derfor skal det også være en del af denne rejse. Hvis du elsker true crime og mordmysterier ligesom jeg, så læs videre for at finde ud af, hvordan du kan gøre true crime til en del af din tur til Madrid.

Med mysteriejagten "Mordet ved det Kongelige Palads" får du ikke kun mulighed for at se det smukke "Palacio Real", men også "Plaza Mayor" og Rådhuset.

"Mordet ved det Kongelige Palads" er en smuk 2 km selv-guidet byvandring, der fører dig rundt til smukke bygninger, du normalt ikke ville lægge mærke til, samt velkendte seværdigheder.

Så tag dine vandresko og behageligt tøj på, og tag din familie, venner eller partner med på en 2-timers kort gåtur.

Da Mysteriejagten er selv-guidet, kan du justere den tid, du ønsker at bruge, og der er masser af plads til en kold is, lækker frokost eller et godt glas vin.

Med min gruppe diskuterede vi over et glas vin (Døm mig ikke, men Spanien har fantastisk vin), hvem vi troede morderen var, og derefter nød vi en lækker omgang tapas til frokost, mens vi læste om den sande historie.

Denne oplevelse er for alle, selvom du ikke er en stor krimifan, vil opgaverne og omgivelserne stadig være et hit. Så der er ingen grund til, at "Mordet ved det Kongelige Palads" ikke skulle være på din todo-liste på din næste tur til Madrid.

Du behøver ikke andet end det, du får fra de angivne afhentningssteder, for at løse mysteriet. Selvom det er din første gang i Madrid, anbefaler jeg at lade telefonen blive i lommen, da det bare tilføjer noget ekstra til oplevelsen ;)

Hvis I bliver mere end 4 personer på jeres tur, anbefaler jeg kraftigt at dele jer op i grupper af maksimalt 4 og se, hvem der kan afslutte først - et konkurrence element gør alt bare mere spændende.

Hvis du har gode tips til et besøg i Madrid, eller et forslag til, hvor du skal hen næste gang, så del det gerne.

Sam 

True crime nørd og rejseekspert