Vagn

  • Din varukorg är tom

Delsumma:

$0.00

Bra tips för att utforska Madrid

Julie Marie Grønhøj

Går resan till Madrid?

För 7 månader sedan delade jag med mig av mina tips för en resa till Barcelona, ​​som du kan läsa här:

https://solveamystery.com/blogs/news/tips-for-exploring-barcelona

Men jag kan helt enkelt inte få nog av Spanien och den spanska omgivningen, så den här gången åkte jag till Madrid, och jag kommer därför att dela med mig av de tips jag har kommit över på min resa den här gången.

Madrid är känt för sin berömda konst, vackra palats, stora grönområden och massor av charmigt lokalt liv. Det finns kultur att insupa var du än är i staden. Samtidigt är Madrid också fullt av läckra ställen att äta på och en fantastisk vinlista. Kan du drömma om något mer?

Som ni vet gillar jag att flytta även när jag är på semester. Jag tycker om att gå runt i staden och ta in synen av historiska byggnader, och då kan man inte klaga på färgen man bygger upp under processen ;)

True crime rinner i mina ådror, och därför måste detta också vara en del av denna resa. Om du gillar sann brottslighet och mordmysterier som jag gör, fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan göra sant brott till en del av din resa till Madrid.

Med mysteriejakten "Mord på det kungliga palatset" får du inte bara se den vackra " Placio Real " utan också " Placio Mayor " och stadshuset.

"Mord by the Royal Palace" är en vacker 2 km självguidad stadsvandring som tar dig runt vackra byggnader du normalt inte skulle lägga märke till, samt välkända sevärdheter.

Så ta på dig dina promenadskor och bekväma kläder och ta med din familj, vänner eller partner på en 2-timmars kort promenad.

Eftersom Mystery Hunt är självstyrd kan du anpassa tiden du vill spendera, och det finns gott om plats för en kall glass, utsökt lunch eller ett gott glas vin.

Med min grupp diskuterade vi över ett glas vin, (döm mig inte, men Spanien har fantastiskt vin) vem vi trodde att mördaren var, och sedan åt en läcker runda tapas till lunch, medan vi läste om den sanna historien .

Den här upplevelsen är för alla, även om du inte är ett stort brottsfan kommer uppgifterna och omgivningen fortfarande att bli en hit. Så det finns ingen anledning till varför "Mord by the Royal Palace"-mysteriejakten inte skulle finnas på din att göra-lista på din nästa resa till Madrid.

Du behöver inget för att lösa mysteriet annat än de saker du får från de utsedda upphämtningsställena. Även om det är första gången du är i Madrid rekommenderar jag att du lämnar telefonen i fickan, eftersom det bara tillför något extra till upplevelsen ;)

Om ni ska vara fler än 4 personer på resan rekommenderar jag starkt att dela upp er i en grupp på max 4 och se vem som kan komma först – ett tävlingsmoment gör bara allt mer spännande.

Du kan hitta Madrid-mysteriet här:

https://solveamystery.com/collections/spain

Om du har några bra tips för ett besök i Madrid, eller ett förslag på vart du ska åka härnäst, dela gärna det i kommentarsfältet.

Sam

Sann brottsnörd och reseexpert